Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Hvem er Nyborg Friskole?

Nyborg Friskole er en af vores lokale kunder. Skolen har cirka 360 elever, og de lever af, at der kontinuerligt er elevtilgang på skolen.

Nyborg Friskole skulle bruge en mere levende og moderne hjemmeside - og det hjalp vi dem med at få.

For Friskolen var det vigtigt, at både elever, forældre og lærere nemt kunne finde information og inspiration på hjemmesiden. Vi havde derfor fokus på at skabe en intuitiv hjemmeside, som var nem at bruge for både nuværende og potentielle elever og forældre uanset deres ærinde.

AdobeStock_141108903_1100.jpeg

Nem redigering

Det var også vigtigt for Nyborg Friskole, at de selv kunne opdatere hjemmesiden løbende med nyheder og information. Vi sørgede for at lave et brugervenligt interface i Wordpress og vejlede personalet i, hvordan de lægger indhold på siden, så de selv kan redigere den løbende.

Den mulighed bruger Nyborg Friskole blandt andet til at holde siden opdateret med nyheder og historier fra skolens hverdag.

banner-NF.png

Design

Nyborg Friskoles design er tænkt som en forlængelse af skolens egen identitet, og det humør elever, forældre og lærere oplever gennem deres hverdag på skolen.

Designet er derfor ungdommeligt, og vi har brugt mange farver, der får siden til at fremstå lys, fantasifuld og legende.

NF Screens.png

Flere cases, du måske vil synes om