Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Efterskolebussen

Hvad er Efterskolebussen?

Busselskabet Centrum Turist kører elever til og fra deres efterskoler hver weekend. De ønskede derfor at få udviklet et system, der kunne gøre det nemt for eleverne at booke en plads i deres busser.

Konceptet bliver kaldt Efterskolebussen, og det er udbredt blandt flere af landets efterskoler, hvor eleverne har behov for en nem måde at komme til og fra skolerne på, når de har weekend.

For at gøre det nemt og hurtigt for eleverne at booke en busbillet hjem på weekend er Efterskolebussen lavet som app, som eleverne kan have på deres telefon.

Løsningen er udviklet i Umbraco.

Skal du have udviklet en løsning i Umbraco? Kontakt os her, så hjælper vi dig videre

EB mobile use.png

Elevernes del

På appen kan eleverne se, hvilke busture der kører fra deres efterskole og til forskellige dele af landet. De kan booke en billet direkte i appen, og hvis de har behov for det, kan de også købe plads til ekstra bagage, deres cykel eller en ven.

Når eleverne stiger på bussen scanner chaufføren deres billet på mobilen, der på den måde virker som en fysisk billet.

Skal du have udviklet en app? Vi hjælper dig gerne videre! Kontakt os

Forældrenes del

Mange efterskolelever har deres forældre med ind over, når de skal købe transport til og fra efterskolen. Derfor er der også en forældredel i appen.

Der kan forældrene tanke penge op på elevernes konti eller købe en busbillet til dem. Forældrene kan samtidig følge med i bussens køreplan, så de kan hente eleven, når de kommer med bussen.

EB screens.png

Flere cases, du måske vil synes om