Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Copenhagen Meetingplanner Guide

architectural-design-architecture-blue-4172732.jpg

Hvad er Copenhagen Meetingplanner Guide?

Copenhagen Meetingplanner Guide er Wonderful Copenhagens digitale værktøj til at planlægge større konferencer, møder og kongresser i København.

Med værktøjet kan besøgende få hjælp til at finde kontaktinformationer på alle de virksomheder, de skal bruge for at planlægge det perfekte møde i København.

De besøgende kan fx finde

  • lokaler
  • udstillingshaller
  • hoteller
  • transport
  • underholdning
  • eventpersonale
CMPG på PC.png

Hvad er Copenhagen Meetingplanner Guide?

Wonderful Copenhagen har gennem flere år haft deres Meetingplanner Guide, men i 2017 ønskede de at opdatere designet, så det var i tråd med resten af Wonderful Copenhagens brand-guidelines og visuelle identitet.

Et andet ønske fra dem var, at de selv kunne oprette nye søgekriterier til siden, når der opstod behov for det. De oplevede nemlig at nye partnere og trends for events gjorde, at der ofte var behov for at udvide søgekriterierne, hvis de ikke skulle forsøge at proppe noget ned i en kasse, hvor det ikke helt passede  ind. Vi lavede derfor systemet, så de med meget større fleksibilitet, selv kan oprette flere søgekriterier.

Intranet og opdateringsmulighed for profilerne

Vi opdaterede deres design, og sørgede for at alle funktioner var brugervenlige og nemme at finde rundt i.

Derudover lavede vi også et intranet med mulighed for at alle partnervirksomhederne, selv kan opdatere deres profil. En opgave som Wonderful Copenhagen før tog sig af på virksomhedernes vegne. Intranettet sparer derfor Wonderful Copenhagen for en masse tid og giver også en langt større fleksibilitet i forhold til den information, der vises (og kan vises fremadrettet).

banner-MPG.png

Design

Copenhagen Meetingplanner Guides hjemmeside er mødepunkt for en række virksomheder, der arbejder i møde- og eventbranchen i København og deres potentielle kunder. Det er derfor vigtigt at siden fremstår innovativ, gennemskuelig og troværdig fra første øjekast, så de besøgende ser siden og dens indhold som en troværdig forretningsforbindelse.

Brugeren skal samtidig nemt kunne finde det de skal bruge, og gerne med få klik fra forsiden. Vi har derfor designet siden med en simpel struktur og en logisk navigation, der gør alt indhold nemt at finde med ganske få klik.

CMPG Screens.png

Flere cases, du måske vil synes om