Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Copenhagen Meetingplanner Guide

Hvad er Copenhagen Meetingplanner Guide?

Copenhagen Meetingplanner Guide er et digitalt værktøj til at planlægge større konferencer, møder og kongresser i København. Værktøjet er udviklet af Wonderful Copenhagen.

Med værktøjet kan besøgende få hjælp til at finde kontaktinformationer på alle de virksomheder, de skal bruge for at planlægge det perfekte møde i København.

De besøgende kan fx finde

  • lokaler
  • udstillingshaller
  • hoteller
  • transport
  • underholdning
  • eventpersonale

Skal du have udviklet et brugervenligt digitalt værktøj? Vi giver dig gerne et bud på, hvordan du gør det bedst. Kontakt os her

CMPG på PC.png

Et opdateret design

Wonderful Copenhagen har gennem flere år haft deres Meetingplanner Guide, men i 2017 ønskede de at opdatere designet, så det var i tråd med resten af Wonderful Copenhagens brand-guidelines og visuelle identitet. Det designede vi for dem.

Et andet ønske fra dem var, at de selv kunne oprette nye søgekriterier til siden, når der opstod behov for det. Nye partnere og trends for events gjorde, at der ofte var behov for at udvide søgekriterierne, hvis de ikke skulle forsøge at proppe noget ned i en kasse, hvor det ikke helt passede  ind. Vi udviklede systemet, så de med meget større fleksibilitet, selv kan oprette flere søgekriterier.

Intranet og opdateringsmulighed for profilerne

Vi opdaterede deres design, og sørgede for at alle funktioner var brugervenlige og nemme at finde rundt i.

Derudover lavede vi også et intranet med mulighed for at alle partnervirksomhederne, selv kan opdatere deres profil. En opgave som Wonderful Copenhagen før tog sig af på virksomhedernes vegne. Intranettet sparer derfor Wonderful Copenhagen for en masse tid og giver også en langt større fleksibilitet i forhold til den information, der vises (og kan vises fremadrettet).

Skal du have udviklet en intelligent og brugervenlig CMS-løsning til dit system? Tag fat i os her

CMPG kalenderfunktion.PNG

Et intuitivt kalendersystem

I starten af 2019 kunne vi lancere en ny funktion til Copenhagen Meetingplanner Guide.

Den nye funktion var en kalender, der skulle gøre det nemt og overskueligt for Wonderful Copenhagen og deres medlemmer at finde og oprette events.

Kalenderen giver et samlet overblik over events i branchen. Et overblik som ikke eksisterede samlet noget sted før. Både Wonderful Copenhagen og alle medlemmerne kan oprette events i kalenderen.

I samarbejde med Wonderful Copenhagen fastsatte vi behovene til kalenderen, og herefter præsenterede vi dem for et flot og overskueligt design, som vi specialudviklede til dem, så det passede præcist med deres behov.

Når de opretter et event kan de tilføje information om dato, tidspunkt, sted og arrangør. Derudover kan de tilføje en tekst med beskrivelse af eventen, som kan foldes ud på det enkelte event. Sidst kan de tilføje et link til tilmeldingssiden.

banner-MPG.png

Designet med fokus på få klik

Copenhagen Meetingplanner Guides hjemmeside er mødepunktet for en række virksomheder, der arbejder i møde- og eventbranchen i København og deres potentielle kunder. Det er professionelt, og sitet skal fungerer som en troværdig forretningsforbindelse. Det er derfor vigtigt, at siden fremstår innovativ, gennemskuelig og troværdig fra første øjekast.

Brugeren skal samtidig nemt kunne finde det, de skal bruge, og gerne med få klik fra forsiden. Vi har derfor designet siden med en simpel struktur og en logisk navigation, der gør alt indhold nemt at finde med ganske få klik.

Løsningen er udviklet i Umbraco

Skal du have professionel hjælp til en Umbraco-løsning? Vi hjælper dig gerne videre! Kontakt os

CMPG Screens.png

Flere cases, du måske vil synes om