Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Ønskeskyen

Ønskeskyen img-2.png

Alle dine ønsker samlet ét sted

Ønskeskyen er danskernes digital ønskeliste. Der kan brugerne samle alle deres ønsker ét sted og dele dem med deres venner og familie via mail, sms eller Facebook.

Når en bruger har delt en ønskeliste med sine venner og familie, kan de se, hvad brugeren ønsker sig. De kan samtidig reservere et ønske på listen, hvis de køber det. Så snart et ønske bliver reserveret kan alle andre modtagere af listen se, at det er reserveret (med undtagelse af ejeren af ønskelisten selvfølgelig. Det ville ødelægge overraskelsen!). Når man reserveret et ønske, og de andre kan se det, minimerer man risikoen for, at andre køber den samme gave. Det minimerer risikoen for at flere giver den samme ting.

Brugeren kan oprette forskellige lister som fx jul, fødselsdag, bryllup, konfirmation, ønsker til familien og ønsker til vennerne. På den måde kan brugeren have forskellige ønskesedler til forskellige højttider og målgrupper. Det betyder, at man ikke behøver dele alle dine ønsker med hele sin familie og alle sine venner.

Vi har arbejdet tæt sammen med Hjaltelin Stahl om projektet.

Går du med et digitalt projekt, som du skal bruge sparring til? Kontakt os, så giver vi dig den rådgivning, du skal bruge

Ønskeskyen img-1.png

Tilgængelig på flere platforme

Det er en målsætning at folk bruger Ønskeskyen hver gang, de kommer i tanke om noget, de ønsker sig.

Det gør de nemt i spontane situationer, hvor de skal have meget nem adgang til Ønskeskyen, hvis de skal gide at skrive ønsket ind der. Derfor giver det god mening at have en app til Ønskeskyen. 

Ønskeskyen er derfor ikke bare at finde på deres website. Vi har også udviklet en særlig Ønskeskyen-app, så brugerne hele tiden har Ønskeskyen tilgængelig på deres mobil eller tablet.

Skal du have udviklet en app? Vi rådgiver dig gerne i dine bedste muligheder. Kontakt os

Nemt at tilføje ønsker

Kigger man på den typiske kunderejse for en bruger af Ønskeskyen, findes der to måder at komme i tanke om, at man ønsker sig noget. Og for at Ønskeskyen skal fungere bedst muligt, har vi udviklet app'en med omtanke for begge måder.

Brugeren kan enten surfe på nettet og finde noget på et website, som han vil tilføje sin digitale ønskeliste. Det kan han gøre med et direkte link til den webshop, han har fundet produktet i.

Det kan også være, at brugeren ser noget i den fysiske verden, som han ønsker sig. Gør han det, kan han tilføje informationer om det, han ønsker sig uden at tilføje et link til en webshop.

Det kan altså både lade sig gøre at oprette et ønske med et link eller uden.

Vi tror også, du vil kunne lide