Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu
Ønskeskyen img-2.png

Alle dine ønsker samlet ét sted

Ønskeskyen er PostNords digital ønskeliste, hvor du kan samle alle dine ønsker ét sted og dele dem med dine venner og familie via mail, sms eller Facebook.

Når du har delt dine ønsker med dine venner og familie, kan de nemt se, hvad du ønsker dig. De kan samtidig reservere et ønske på listen, hvis de køber det, og så snart et ønske bliver reserveret kan alle andre modtagere af listen også se det (med undtagelse af dig selvfølgelig, det ville ødelægge overraskelsen!). Men når et ønske er reserveret, kan de andre modtagere af listen se det, og så kan de nemt lade være med at købe den samme ting til dig. Du undgår derfor at få dobbeltgaver!

Du kan oprette forskellige lister som fx jul, fødselsdag, bryllup, konfirmation, ønsker til familien og ønsker til vennere. På den måde kan du have forskellige ønskesedler til forskellige højttider, og du behøver ikke dele alle dine ønsker med hele din familie og alle dine venner. Du kan sagtens have forskellige lister, som du deler med forskellige grupper.

Vi har arbejdet tæt sammen med Hjaltelin Stahl om projektet.

Ønskeskyen img-1.png

Tilgængelig på flere platforme

Det er vigtigt for PostNord, at folk bruger Ønskeskyen hver gang, de kommer i tanke om noget, de ønsker sig.

Det gør de nemt i spontane situationer, hvor de skal have meget nem adgang til Ønskeskyen, hvis de skal gide at skrive ønsket ind der. Derfor giver det god mening for PostNord at have en app til Ønskeskyen. 

Derfor er Ønskeskyen ikke bare at finde på deres website. Vi har også udviklet en særlig Ønskeskyen-app, så brugerne hele tiden har Ønskeskyen tilgængelig på deres mobil eller tablet.

Nemt at tilføje ønsker

Vi har samtidig lagt vægt på, at brugerne kan finde på noget, de ønsker sig på to måder.

Enten surfer de på nettet og vil tilføje noget, de finder der. Det kan de gøre med et direkte link til den webshop, de har fundet produktet i.

Det kan også være, at brugeren ser noget i den fysiske verden, som de ønsker sig. Gør de det, kan de tilføje informationer om det de ønsker sig uden at tilføje et link til en webshop.

Vi tror også, du vil kunne lide