Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Programmering

Vi kender den teknologi, du skal bruge

Programmering er kernen i vores forretning. Det er mega nørdet, og vi sørger for at guide og vejlede dig i et almindeligt sprog, som alle forstår, selvom de ikke kender det mindste til kodning og programmering.

De fleste af vores medarbejdere arbejder med at programmere komplekse systemer for vores kunder, og det er klart det, vi samlet set bruger de fleste af vores timer på. Vi er vilde med at se på forretningsønsker fra vores kunder og forvandle dem til elegante digitale løsninger, som kan meget mere, end vores kunder troede var muligt. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og vi kender trends og tendenser, så vi kan rådgive dig til at vælge den bedste teknologi til netop din forretning.

Vores team af udviklere står klar til at programmere de bedste digitale løsninger helt fra bunden og i en række forskellige systemer og programmeringssprog. Vi ved, at vores kunders behov er forskellige, og derfor er vi ikke kun specialiserede i én teknologi, som vi prøver at tilpasse vores kunders forretninger til. Vi har derimod et stort hold af udviklere, så vi kan finde mindst én ekspert i alle de mest anvendte teknologier, systemer og sprog.

Vores udviklere har kompetencer i en langt række af kodningssprog, og de kan pakke det hele ind i alle de mest anvendte CMS-systemer, som Umbraco, Drupal og WordPress, så du selv får mulighed for at redigere dine sider efterfølgende.

I tvivl om hvilken løsning du skal vælge? Vi vil gerne rådgive dig. Kontakt os

abstract-business-code-270348.jpg

Det er vigtigt, at man vælger en kompetent digital sparringspartner

"Det kan være lidt af en håbløs opgave at finde rundt i programmeringssprog, teknologier, integrationsmuligheder, systemer osv., for de fleste mennesker. Derfor er det vigtigt, at man vælger en kompetent digital sparringspartner, når man sidder med et digitalt projekt.

Der er ofte ikke nogen grund til at opfinde den dybe tallerken selv, hver gang man skal lave et digitalt projekt. Men hvis man ikke har overblik over muligheder og eksisterende teknologier, så kan man hurtigt komme på dybt vand. Og man kan også hurtigt komme til at lave alt for komplekse løsninger, som man betaler alt for mange penge for at få udviklet.

Hos ovdal.dk er vi specialiserede i at rådgive vores kunder, så de får de bedste løsninger til de bedste priser."

- Rikke Carlsen, Projektleder hos ovdal.dk

Har du spørgsmål til Rikke om et digitalt projekt? Kontakt hende på 78 78 70 27 eller rikke@ovdal.dk

Vil du videre med dit digitale projekt? Kontakt os

Integrationer

Vores udviklere kan integrere forskellige teknologier, så de bliver til den mest intelligente og effektive løsning for dig og passer til dine behov.

Vi har erfaring med at lave alle de mest almindelige integrationer; såsom E-conomic, Trustpilot, MobilePay, DIBS, Mailchimp og mange flere.

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dine nye produkter/løsninger kan “snakke sammen med” dine gamle. Det sørger vi for, at de kan.

Har du spørgsmål til en særlig integration? Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Kontakt os

blur-business-close-up-270557.jpg

Teknisk rådgivning

Hvis din forretning skal kunne udvikle sig bedst muligt, er det vigtigt, at du vælger de rigtige programmeringssprog og integrationer til dine digitale projekt. Men det er de færreste, der sidder inde med den viden, der skal til, for at træffe de rigtige beslutninger i junglen af digitale muligheder.

Vi kan rådgive dig i, hvilke teknologier der passer bedst til den retning din forretning skal have nu og i fremtiden.

Brug for digital rådgivning? Vi er eksperter i teknologi. Kontakt os

advice-advise-advisor-7096.jpg

Projekter vi har kodet