Har du spørgsmål? Skriv til os her Brug for hjælp? Ring 78787027
Menu

Programmering

Vi kender den teknologi, du skal bruge

Programmering er kernen i vores forretning. Det er mega nørdet, og vi sørger for at guide og vejlede dig i et almindeligt sprog, som alle forstår, selvom de ikke kender det mindste til kodning og programmering.

De fleste af vores medarbejdere arbejde med at programmere komplekse systemer for vores kunder, og det er klart det, vi samlet set bruger de fleste af vores timer på. Vi er vilde med at se på forretningsønsker fra vores kunder og forvandle dem til elegante digitale løsninger, som kan meget mere, end vores kunder troede var muligt. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og vi kender trends og tendenser, så vi kan rådgive dig til at vælge den bedste teknologi til netop din forretning.

Vores team af udviklere står klar til at programmere de bedste digitale løsninger helt fra bunden. Vi ved nemlig, at vores kunders behov er forskellige, og derfor er vi ikke kun specialiserede i én teknologi, som vi prøver at tilpasse vores kunders forretninger til. Vi har derimod et stort hold af udviklere, så vi kan finde en ekspert i alle de mest anvendte teknologier.

Vores udviklere har kompetencer i en langt række af kodningssprog, og de kan pakke det hele ind i alle de mest anvendte CMS-systemer teknologier, som Umbraco, Urupal og WordPress, så vores kunder selv får mulighed for at redigere deres sider efterfølgende.

abstract-business-code-270348.jpg

Integrationer

Vores udviklere kan integrere forskellige teknologier, så de bliver til den mest intelligente og effektive løsning for dig og passer til dine behov.

Vi har erfaring med at lave alle de mest almindelige integrationer; såsom E-conomic, Trustpilot, MobilePay, DIBS, Mailchimp og mange flere.


Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dine nye produkter/løsninger kan “snakke sammen med” dine gamle. Det sørger vi for, at de kan.

blur-business-close-up-270557.jpg

Teknologisk rådgivning

Hvis din forretning skal kunne udvikle sig bedst muligt, er det vigtigt, at du vælger de rigtige programmeringssprog og integrationer til dine digitale projekt. Men det er de færreste, der sidder inde med den viden, der skal til, for at træffe de rigtige beslutninger i junglen af digitale muligheder.

Vi kan rådgive dig i, hvilke teknologier der passer bedst til den retning din forretning skal have nu og i fremtiden.

advice-advise-advisor-7096.jpg

Projekter vi har kodet